Παρασκευή 2 Ιανουαρίου 2009

Αντιμετωπιση των Εμπρησμων Αυτοκινητων στη Γαλλια!...

Μου θυμιζουν τα μετρα της Γαλλιας,"ακριβως" αυτα τα μετρα που εληφθησαν και στην...ψωροκωσταινα Ελλαδα,κατα τον Δεκεμβριο 2008!!!...Ισως να εμπνευστηκε κιολας ο Σαρκοζυ απο την πρωτοφανη ανυπαρξια μετρων στην Ελλαδα!!! - Μα ηταν τοσο απλα τα μετρα που ελαβε εκεινος! Γιατι εμεις να μπερδευομαστε ετσι και με τοσο...απλα πραγματα?...



Πρωτοφανούς έκτασης εμπρησμοί στη Γαλλία
ΣKAI.gr
01/01/2009

Δεν προλάβαιναν να σβήνουν φωτιές οι πυροσβέστεςΠερισσότερα από 1.000 αυτοκίνητα πυρπολήθηκαν στη Γαλλία τη νύχτα της παραμονής της Πρωτοχρονιάς και 288 άτομα συνελήφθησαν, σύμφωνα με ανακοίνωση του υπουργείου Εσωτερικών.Οι περισσότεροι εμπρησμοί σημειώθηκαν στα προάστια του Παρισιού και στο Στρασβούργο, ενώ για πρώτη φορά αυτοκίνητα πυρπολήθηκαν και σε ορισμένες αγροτικές περιοχές.
Πρωτοχρονιά στη σκιά της κρίσηςΟ γάλλος πρόεδρος υποσχέθηκε ότι θα κάνει ό,τι μπορεί για να σταματήσουν οι εμπρησμοί, οι οποίοι ήταν αυξημένοι κατά 30% σε σχέση με την περασμένη χρονιά, και ζήτησε από τις αρμόδιες αρχές να επιδείξουν την ανάλογη αυστηρότητα με τους εμπρηστές.Όπως έγινε γνωστό, θα ανακαλούνται οι άδειες οδήγησης όσων συλλαμβάνονται μέχρις ότου αποζημιώσουν τα θύματα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου